HexaGrill

De HexaGrill is een échte alleskunner voor de (semi-)professionele grillmaster!

 

De kracht van de HexaGrill is dat er verschillende functies tegelijkertijd beschikbaar zijn. Zo is de bakplaat altijd te gebruiken, evenals een grill. Naar keuze is het middendeel van de HexaGrill te voorzien van een deksel waardoor er een rookkamer gecreëerd wordt en er vlees low-en-slow bereid kan worden. Wordt deze deksel weggenomen, dan is er een extra grote grill beschikbaar! De roosters kunnen onafhankelijk van elkaar worden weggenomen en kan er bijvoorbeeld ook een lekker vuurtje worden gestookt. Deze multifunctionaliteit is samen met het stoere uiterlijk ideaal om voor grotere groepen verschillende gerechten te bereiden!

 

Details:

-Afmetingen:

   * 1e deel:             0,23 m2 (bakplaat)     
   * 2e deel:             0.46 m2 (smoker/grill)

   * 3e deel:             0.23 m2 (grill)

- Materiaal:

   * Bakplaat:          RVS 304 (5mm)

   * Roosters:          RVS 304 (rond 6 mm)

   * Bodemplaten:  Cor-Ten (5mm)

   * Body:                 Cor-Ten (3mm)

   * Handgrepen:   Staal/Hardhout, geolied

   * Bevest.mid.:     RVS A2 

- Overig:

  * Thermometer: Oklahoma Country Smoker thermometer (smoke/BBQ/grill) 

 

Prijs volgens bovenstaande specificaties: € 2.450,00 excl.BTW

 

In principe zijn alle bovenstaande specificaties naar klantwens aan te passen. In plaats van CorTenstaal kan bijvoorbeeld ook 'gewoon' staal toegepast worden, voorzien van een hittebestendige coating. Een extra thermometer is eveneens mogelijk, of een doorvoer voor een digitale thermometer. Werkbladen rondom en een trolly ten behoeve van transport zijn op dit moment ook in ontwikkeling.   

 

Indien u interesse heeft in de HexaGrill zullen we in een persoonlijk gesprek de wensen, de kosten en de levertijd inzichtelijk maken middels een gespecificeerde offerte. Na het verstrekken van de opdracht zullen we u informeren indien de HexaGrill gereed is, uiteraard geheel afgemonteerd.